Добре Дошли

Повече от 20 години се стараем да Ви предложим най-новите колекции часовници и аксесоари за тях. В нашите магазини ще намерите богат избор от класически и модни часовници с атрактивен, дори екстравагантен дизайн. При нас всеки един продукт е с доказано качество, сертификат и гаранция. Имаме удоволствието да Ви предложим и богата колекция от бижута.

Създадохме онлайн магазин Bgtime.eu за да направим една идея по-достъпно пазаруването Ви при нас.

Нашата работа, ни носи истинско удоволствие. Едва ли щяхме да правим всичко това, от толкова много години, ако точно стремежът ни да Ви предоставим достъпността до най-качествените и модни часовници не ни водеше. С времето сме придобили компетентност и достатъчно опит за да имаме самочувствието да гарантираме компетентна консултация и изчерпателна информация при избора на всеки един часовник. Гарантираме, че ще получите, коректно отношение, бързо и качествено обслужване и не на последно място - сервиз.

Не се притеснявайте да ни потърсите, само дори да сменим една батерия. Можем да доставим и подменим 100% оригиналната каишка или верижка на вашият часовник. Благодарение на партньорството ни с TBI Credit от нас може да закупите и часовник от нас на изплащане.

Винаги сме се стремели да удовлетворим и най-претенциозните Ви изискания. Като за нас най-добрата реклама сте Вие - Доволния клиент.Пожелаваме Ви приятни минути с нашите часовници